Uusi päiväkoti rakenteilla Leppävaarassa

Leppävaarassa on ryhdytty rakentamaan uutta yksityistä päiväkotia nimeltään Kaisla. Päiväkodista tulee 33-paikkainen ja sen palvelutuotantoa operoi Pilke päiväkodit Oy.

Pilke ja Toivo Group Oyj ovat solmineet pitkäaikaisen vuokrasopimuksen päiväkotirakennuksesta.

Hanke toteutetaan A-energialuokkaan ja lämmitysmuotona toimii maalämpö. Kaislan päiväkoti on tarkoitus avata elokuussa 2022.

– Olemme jo pidemmän aikaa etsineet toimintakonseptiimme soveltuvaa päiväkotikohdetta Espoon Leppävaarasta. Alueella on kasvava kysyntä päiväkotipaikoille ja haku syksyllä avautuvaan päiväkotiimme on jo alkanut, kertoo tiedotteessa Pilkkeen strategiajohtaja Kai Seppälä.

Kaislasta tulee luontopainotteinen päiväkoti.

Luontopainotteisessa päiväkodissa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan. Päiväkodissa ulkoillaan paljon säästä riippumatta.
Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely, säännöllinen retkeily ja luonnossa liikkuminen.

– Toivolle avautui mielenkiintoinen mahdollisuus toteuttaa samassa hankekokonaisuudessa asuntoja ja päiväkoti. Olemme erityisesti asuntotoimija, mutta näimme asiakaslisäarvoa hankkeessa, jossa perheasuntojen naapuriin nousee tuliterä päiväkoti, kertoo Toivon toimitusjohtaja Markus Myllymäki.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.