SUNA BC KAATUI TAISTELLEN LAGSTADISSA

Suna BC aloitti la 2.2.2019 kotiottelut koripallon 1. Divisioonan Eteläisessä lohkossa kivikovaa helsinkiläistä SYKKI:ä vastaan Lagstadin koululla.
Suna oli valmistautunut otteluun huolella valmentajansa Rauno Koppelin johdolla. Ottelun alku lupaili kotijoukkueelle hyvää ja ensimmäisen 10 min jälkeen kotijoukkue oli 4 pisteen etumatkalla. Puoliajalla kotijoukkue oli edelleen 3 pisteen johdossa.

Toisella puoliajalla kotijoukkueen heittopeli hajosi ja vastaavasti Sykillä onnistui kaikki niin 4 neljänneksellä vierasjoukkue meni menojaan. Tulos 55 – 86 ( 22-18, 12 – 13, 9 – 22, 12 – 33 )
Valmentaja Rauno Koppel oli tappiosta huolimatta tyytyväinen joukkueen peliesitetykseen ja se lupaa tulevissa peleissä hyvää.

Suna BC pelaa ensi sunnuntaina klo 18.15 maineikasta HNMKY:tä vastaan Malmin palloiluhallissa.