Torpan Pojat jatkaa voittoputkea

Kuvassa ToPo Miesten pelaajat iloisissa tunnelmissa voiton ratkettua (Juuso Kauppinen, LD Williams, Ilpo Pehkonen)

ToPon Miehet ja Naiset jälleen voitokkaina viikonlopun kierroksilla.

Naiset suuntasivat sunnuntaina Reissuruodin bussilla Munkan taksiasemalta kohti Lahtea ja kapteeni Janika Sundströmin johdolla toivat tuliaisina kaksi sarjapistettä. Kotijoukkue SB-Girls pystyi haastamaan ToPolaiset ensimmäisen jakson ajan kunnes Munkkalaiset repäisivät tuntuvan eron jo ottelun toisessa erässä. Naiset ovat olleen tähän asti kaudella pysäyttämättömiä ja johtavat sarjaa puhtaalla pelillä. Suurin haastajaehdokas BC Nokia on toisena 8 pistettä Munkkalaisia perässä. Loppulukemat ToPolle 61-90.

Torpan Miehet puolestaan avasivat keväkauden kotiottelut Kisahallilla sunnuntaina, johon nelosen spora vie Munkkalaiset kätevästi oven eteen. Voitolla ToPo otti haltuunsa jälleen sarjan kärkipaikan siirtyen tasapisteisiin HBA-Märskyn kanssa. Vastaan asettui JKS joka ei pystynyt haastamaan Torppalaisia ottelun alkupuoliskoa lukuunottamatta. ToPo teki vakuuttavaa jälkeä hyökkäyspäässä läpi ottelun mutta Järvenpään nuoret ja nälkäiset pelurit taistelivat uhrautuvasti levypallopelissä ja pitivät itsensä vielä iskuetäisyydellä ensimmäisellä puoliajalla. Ottelun Ukko Munkin valopilkkuna palkittu LD Williams kuitenkin oli armottomalla pelipäällä eikä antanut vieraille mahdollisuuksia päästä otteluun mukaan. LD Williams tehtaili ottelussa 24 pistettä ja hänen ollessa kentällä +/- sarake näytti yhteensä vakuuttavat 43 pistettä ToPon hyväksi. Lopputulos 101-66.